Rss Feed Tweeter button Facebook button Delicious button Flickr button Youtube button

SPTF Årsmöte 9 april i Oskarshamn

by Osten on March 10, 2016

Årsmöte lördag 9 april 2016

Pianoteknikerlinjen
Oskarshamns folkhögskola

 

Varmt välkomna till SPTF:s årsmöte 2016!

Denna gång ses vi på den nystartade pianoteknikerlinjen på Oskarshamns folkhögskola. Som ni kanske vet har den tillkommit på initiativ av två SPTF-medlemmar, Jonas Svensson och Matilda Juusmo, och de kommer att vara våra värdar denna dag.

Mötet består av två delar. Först ska vi ha de sedvanliga årsmötesförhandlingarna. Ett lite viktigare årsmöte än vanligt med viktiga frågor. En ny ordförande ska väljas, vi ska arrangera nästa pianoträff i Växjö med mera. Missa inte detta möte!

Efter detta kommer Jonas och Matilda att visa pianoteknikerskolans lokaler och berätta mera om hur undervisningen är upplagd. Utbildningen är på sitt första år, och har ännu bara tre elever. SPTF har fått en förfrågan att medverka till att ta fram ett examensprov. Hur detta ska utformas och förhålla sig till SPTF:s eget prov är under diskussion, och mötet är ett gyllene tillfälle för Dig att vara med och ge synpunkter i den debatten.

Samling 13.30 på Oskarhamns folkhögskola, Axel Munthes stig 1.
www.oskarshamnsfolkhogskola.se kan du hitta information om folkhögskolan. Titta under ”Kontakt” så finns det adress och vägbeskrivning.

Boende
Vi kommer att kunna bo på folkhögskolan, för den som vill. Priset inkl sänglinne och frukost är 495:- i dubbelrum och 630:- i enkelrum. OBS! Rummen måste bokas i förväg. Vi måste reservera rummen den 23/3. Så senast den 23/3 måste du ha anmält dig (se nedan) om du vill vara säker på rum.

Middag
Kvällen avslutas som vanligt med middag och samvaro på restaurang, som subventioneras av SPTF med 100kr/person. Medföljande kamrat/partner är givetvis också välkomna! Du får naturligtvis droppa in helt oanmäld, men vi blir glada om du anmäler om du vill delta på mötet och middagen. (OBS för övernattning på folkhögskolan: obligatorisk anmälan senast 23/3!)

Anmälan till:
Östen Häggmark (helst på e-post eller sms), 070 649 35 72 eller osten.haggmark@gmail.com
Jonas Svensson 0474 – 500 32 eller info@klaververkstaden.se

Mycket varmt välkomna till årets årsmöte!
/SPTF:s styrelse

Leave a Comment

Previous post: